Κτήμα Σιγάλα
Όνομα – και Κτήμα – ταυτισμένα με το Ασύρτικο και γενικά το κρασί και τον αμπελώνα της Σαντορίνης. Από τις αρχές της δεκαετίας του 90 ο Πάρις Σιγάλας δημιουργεί κρασιά που συνεχίζουν μέχρι σήμερα να εντυπωσιάζουν τους απλούς οινόφιλους, καθώς και τους πιο αυστηρούς οινο-κριτικούς του κόσμου. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα, χάρη στις ευρύτατες εξαγωγές του οινοποιείου αλλά και στις πλείστες διεθνείς διακρίσεις που έχουν αποσπάσει, τα κρασιά του Κτήματος Σιγάλα εκπροσωπούν το κρασί της Σαντορίνης – και γενικότερα της Ελλάδας – στις σημαντικότερες αγορές του εξωτερικού.