Κτήμα Τέχνη Οίνου
Δύο φίλοι μηχανικοί, ο Γιάννης Παπαδόπουλος και ο Γιάννης Καλαϊτζίδης, παρασυρμένοι από την αγάπη τους για το κρασί, ξεκίνησαν το 1995 να πειραματίζονται στον οικογενειακό αμπελώνα του πρώτου στο Μικροχώρι Δράμας και κατέληξαν… διακεκριμένοι οινοποιοί. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το οινοποιείο, όπου παράγεται το κρασί, το οποίο έχει μεταξύ άλλων αποσπάσει σημαντικά βραβεία από το βρετανικό περιοδικό Decanter και επαινετικές αναφορές στο αμερικανικό περιοδικό Wine Advocate.