Πληρωμή & Παράδοση

Τρόποι πληρωμής

Οι πελάτες του kylix.gr μπορούν να επιλέξουν από τις εξής επιλογές πληρωμής των παραγγελιών τους:

  • Πιστωτική κάρτα
  • Paypal

  • Αντικαταβολή κατά την παράδοση

  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Η διεκπεραίωση κάθε παραγγελίας γίνεται εφόσον έχει γίνει εξόφληση τόσο για το

συγκεκριμένο είδος, όσο και για τα έξοδα μεταφοράς.

 

Τρόποι αποστολής/παράδοσης

Ανάλογα με την διεύθυνση του παραλήπτη, η παράδοση των παραγγελιών γίνεται είτε από υπάλληλο της εταιρείας με ίδιο μέσο, είτε με συνεργαζόμενη υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier), είτε μέσω πρακτορείου/ταχυδρομείου, σε ειδικές περιπτώσεις. Επιπλέον, ο πελάτης έχει την επιλογή να παραλάβει την παραγγελία του από το φύσικό κατάστημα της Κάβας KYLIX στο Κολωνάκι, κατόπιν συνεννοήσεως, χωρίς χρέωση.

Χρόνος παράδοσης

Ανάλογα με την απόσταση της διεύθυνσης του παραλήπτη από την αποθήκη μας, η παράδοση μπορεί να γίνει σε διάστημα από 1 εως 3 εργάσιμες ημέρες. Κατά περίπτωση, θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε μια παραγγελία που καταχωρείται νωρίς το πρωί, εφόσον υπάρχει "συμβατό" δρομολόγιο της εταιρείας μας προς τη συγκεκριμένη περιοχή, να παραδίδεται αυθημερόν με κανονική και όχι με έξτρα χρέωση.

Αυθημερόν παράδοση

Η "ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ" της παραγγελίας σας είναι εφικτή μόνο εφόσον αυτή έχει καταχωρηθεί εώς τις 16:00 και αφορά σε προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα στο φυσικό μας κατάστημα, εντός Αττικής και με εξτρά χρέωση (€15). Για αυθημερόν παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί μετά τις 16:00 παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά εώς τις 20:00. Για τους θερινούς μήνες Ιούλιο-Αύγουστο η "ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ" ισχύει μόνο για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί εώς τις 14:00.

Παράδοση της παραγγελίας ημέρα Σάββατο

Εφόσον σας εξυπηρετεί, κατά την συμπλήρωση της παραγγελίας σας, μπορείτε να επιλέξετε «Παράδοση το Σάββατο». Σας ενημερώνουμε ότι, βάσει της σχετικής πολιτικής της εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) με την οποία συνεργαζόμαστε, για παράδοση το Σάββατο υπάρχει επιπλέον χρέωση €2.

 

Παραλαβή από το κατάστημα μας

Η ένδειξη «ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ» ισχύει μόνο σε παραγγελίες που παραδίδονται από το e-shop. Σε περίπτωση που επιλέξετε «ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ», δηλαδή από τη Κάβα KYLIX στο Κολωνάκι (Καρνεάδου 20), η παραλαβή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει μόνο αφού λάβετε σχετική ειδοποίηση από εμάς, είτε μέσω email είτε μέσω τηλεφώνου.

Παράδοση συγκεκριμένη ώρα

Σε περίπτωση που επιθυμείτε η παραγγελία σας να παραδοθεί μέχρι τις 10πμ ή εντός συγκεκριμένου διώρου μέσα στην ημέρα, βάσει της σχετικής πολιτικής της εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) με την οποία συνεργαζόμαστε, η παραγγελία σας θα επιβαρυνθεί με επιπλέον χρέωση.

Θα πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να συνεχίσετε