Κωδικός: 01.01.5410
Παραγωγός: Αβαντίς Κτήμα
ΑΒΑΝΤΙΣ ΑΡΜΟΝΙΑ ΓΗΣ ΕΡΥΘΡΟΣ 2018
5,80€ 4,64€

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop. Οι διαθεσιμότητες των προϊόντων αφορούν στις αποθήκες του kylix.gr και όχι στο φυσικό μας κατάστημα.

1
Παραγωγός:
Αβαντίς Κτήμα
Χρώμα:
Ερυθρό
Τύπος:
Ξηρός
Χώρα:
Ελλάδα
Περιοχή:
Εύβοια
Ονομασία Προέλευσης:
ΠΓΕ Στερεά Ελλάδα
Ποικιλία:
Merlot, Βραδιανό
Χρονιά:
2016
Φιάλη:
750ml
Δυνατότητα Παλαίωσης:
Πιείτε το έως τα επόμενα 5 χρόνια
Αλκοόλ:
12.5%
Περιγραφή:
Ευχάριστο και καλοφτιαγμένο ερυθρό σε πολύ προσιτή τιμή, για καθημερινή απόλαυση. Μέτριο ρουμπινί χρώμα και μύτη όπου κυριαρχούν τα μικρά κόκκινα φρούτα και το δαμάσκηνο. Μέτριο σώμα με μαλακές τανίνες και καλή ισορροπία. Ταιριάζει με πιάτα με βάση το μοσχαρίσιο ή το χοιρινό κρέας, ζυμαρικά με κιμά και ποικιλίες τυριών και αλλαντικών.

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop.
*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Αβαντίς Κτήμα

Το 1996 ο οικονομολόγος Απόστολος Μουντρίχας, ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση που ανάγεται στο 1830, έκανε την πρώτη του οινοποίηση στο Κτήμα, με 3.650 φιάλες. Το οινοποιείο βρίσκεται στην καρδιά του Ληλαντίου Πεδίου, στην Εύβοια και χρωστά την ονομασία τους στο πρώτο προϊστορικό ελληνικό φύλο που εγκαταστάθηκε στην Εύβοια μεταξύ 1200 και 1900 πΧ, τους Άβαντες. Σήμερα είναι ένα από τα γνωστότερα Κτήματα του Ελληνικού αμπελώνα και τα κρασιά του συγκαταλέγονται στα δημοφιλέστερα της αγοράς.