100% Μαύρη Κουντούρα Κύμης (Μανδηλαριά),την αρχαία Ευβοϊκή ποικιλία, 12 μήνες σε νέα δρύινα βαρέλια Ermitage. Οπάκ ρουμπινί χρώμα. Μύτη εξελισσόμενη, φρουτώδης και μπαχαρένια, αρώματα μαρμελάδας βανίλιας και καφέ. Στόμα πλούσιο στρογγυλό με μέτρια υψηλή οξύτητα, και έντονες βελούδινες ταννίνες. Επίγευση μακριά.
Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop.
*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
Αβαντίς Κτήμα
Το 1996 ο οικονομολόγος Απόστολος Μουντρίχας, ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση που ανάγεται στο 1830, έκανε την πρώτη του οινοποίηση στο Κτήμα, με 3.650 φιάλες. Το οινοποιείο βρίσκεται στην καρδιά του Ληλαντίου Πεδίου, στην Εύβοια και χρωστά την ονομασία τους στο πρώτο προϊστορικό ελληνικό φύλο που εγκαταστάθηκε στην Εύβοια μεταξύ 1200 και 1900 πΧ, τους Άβαντες. Σήμερα είναι ένα από τα γνωστότερα Κτήματα του Ελληνικού αμπελώνα και τα κρασιά του συγκαταλέγονται στα δημοφιλέστερα της αγοράς.