Περιγραφή:
Η λεπτή γεύση του, που συνοδεύεται από τη λεπτότητα των φυσαλίδων και το πολύ ιδιαίτερο άρωμα του ελληνικού κόκκινου σαφράν, δίνει μια μοναδική γευστική εμπειρία. Τα σταφύλια μαζεύονται πολύ προσεκτικά από τους αμπελώνες, πιέζονται και ζυμώνουν σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Όταν η δεύτερη ζύμωση ολοκληρωθεί μετά από 12 μήνες, χρησιμοποιούμε τη μέθοδο μεταφοράς και προστίθεται ο κρόκος Κοζάνης. Το τελικό προϊόν λαμβάνει ένα άρωμα πολυπλοκότητας, ελκυστικές λεπτές φυσαλίδες και έντονη επίγευση.