Κωδικός: 02.01.3440
Παραγωγός: Thomas HINE & Co
COGNAC HINE HOMAGE TO THOMAS HINE 2017
107,50€

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop. Οι διαθεσιμότητες των προϊόντων αφορούν στις αποθήκες του kylix.gr και όχι στο φυσικό μας κατάστημα.

22
Παραγωγός:
Thomas HINE & Co
Είδος:
Cognac
Χώρα:
Γαλλία
Φιάλη:
70cl
Αλκοόλ:
40.0%
Περιγραφή:
Χαρμάνι 20 αποσταγμάτων από σταφύλια που προέρχονται αποκλειστικά από το κορυφαίο 1er Cru Grande Champagne και 4 διαφορετικές σοδιές. Ανήκει στα Cogna cπου χαρακτηρίζονται ως early landed αφού η ωρίμανσή του έγινε σε υγρά και σκοτεινά κελάρια επί Βρετανικού εδάφους. Είναι αφιερωμένο στον ThomasHine, τον περιπετειώδη Άγγλο που ξεκίνησε για ένα ταξίδι στη Γαλλία τον 18ο αιώνα σε ηλικία μόλις 16 ετών, με σκοπό να μάθει τα μυστικά της παραγωγής του Cognac, και κατέληξε να εγκατασταθεί εκεί ιδρύοντας τον ομώνυμο οίκο. Διαθέτει διακριτικό και πολύπλοκο χαρακτήρα, όπου ο φλοιός εσπεριδοειδών συνυπάρχει με το αχλάδι. Ένα εκλεκτό Cognacπου γεννήθηκε στα ασβεστολιθικά εδάφη του GrandeChampagneκαι ανατράφηκε επί Βρετανικού εδάφους για να αποκτήσει ένα μοναδικό χαρακτήρα.

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop.
*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Thomas HINE & Co

Εάν κάποιοι ξέρουν από Cognac, αυτοί είναι σίγουρα οι Άγγλοι και πιο συγκεκριμένα η βρετανική μοναρχία.Από το 1962, το House of Hine έχει βραβευτεί με βασιλικό ένταλμα με το διορισμό ως προμηθευτής στην Αυτού Μεγαλειότητα της Βασίλισσας Ελισάβετ Β '. Από τότε παραμένει ο μόνος επίσημος προμηθευτής κονιάκ στη βρετανική μοναρχία.To HINE έχει την φήμη των ειδικών στα Vintage Cognacs. Με αμπελώνες μόνο στην Grande και Petite Champagne, έχει δημιουργήσει, μέσα στους αιώνες, ένα μαγικό stock από Vintage Cognacs. Αυτά τα αποθέματα εμπνέουν τον Cellar Master να μας χαρίζει πλούσια και πολύπλοκα αποστάγματα.• H by Hine VSOP: Blend eaux-de-vie from Grande and Petite Champagne grapes.Απολαύστε το σκέτο η τολμήστε το, με tonic. • Rare VSOP: Blend of twenty eaux-de-vie from Grande and Petite Champagne grapes.Δοκιμάστε το για να καταλάβετε τι σημαίνει πολυπλοκότητα ενός VSOP.• Bonneuil 2006: Single vintage in limited Edition of 19 casks of 450 numbered bottles.Ανακαλύψτε την μαγεία ενός “φρέσκου” vintage, σε μια από τις 450 αριθμημένες φιάλες του.• Homage XO: Blend of 4 single vintages, named “Early Landed”, from Grande Champagne grapes.Γευτείτε την μοναδικότητα που χαρίζει η παλαίωση σε υγρά Βρετανικά κελάρια.• Cigar Reserve XO: Blend of twenty eaux-de-vie from Grande and Petite Champagne grapes.Αφεθείτε στην μαγεία του, με την συνοδεία ενός πούρου.• Antique XO: Blend of forty eaux-de-vie exclusively from Grande Champagne grapes.Τολμήστε το και θα σας χαρίσει απλόχερα την μοναδικότητα των Grande Champagne αμπελώνων.• Triomphe: A blend of fifty exceptional and fully matured eaux-de-vie exclusively from Grande Champagne grapes.Ο χρόνος και η τέχνη του Cellar Master, στα ποτήρια σας