Κωδικός: 01.08.0390
Παραγωγός: Escapades
ESCAPADES SAUVIGNON BLANC 2019
14,40€ 12,96€

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop. Οι διαθεσιμότητες των προϊόντων αφορούν στις αποθήκες του kylix.gr και όχι στο φυσικό μας κατάστημα.

3
Παραγωγός:
Escapades
Χρώμα:
Λευκό
Τύπος:
Ξηρός
Χώρα:
Νότια Αφρική
Περιοχή:
Stellenbosch
Ονομασία Προέλευσης:
Stellenbosch
Ποικιλία:
Sauvignon Blanc
Χρονιά:
2019
Φιάλη:
750ml
Δυνατότητα Παλαίωσης:
Πιείτε το έως τα επόμενα 2-3 χρόνια
Αλκοόλ:
13.0%
Περιγραφή:
Εκρηκτικού χαρακτήρα Sauvignon Blanc από το Ελληνικής ιδιοκτησίας οινικό project της περιοχής του Stellenbosch της Νότιας Αφρικής. Μεγάλης έντασης αρώματα τροπικών φρούτων όπως kiwi και gooseberries με έντονα πράσινα στοιχεία και νύξεις εσπεριδοειδών. Μέτριο σώμα με τραγανή οξύτητα που χαρίζει ζωντάνια και φρεσκάδα. Μακρά επίγευση. Ταιριάζει με σαλάτες με τροπικά φρούτα, πιάτα πουλερικών της Ασιατικής κουζίνας και αλμυρές πίτες με αρωματικά βότανα.

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop.
*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Escapades

Το Escapades είναι ένα από τα πρώτα Ελληνικά οινικά projects...εκτός Ελλάδος. Με σταφύλια από το χαρισματικό terroir του Stellenbosch της Νότιας Αφρικής και από μία υψηλού επιπέδου ομάδα αμπελουργών και οινολόγων, παράγονται εξαιρετικά κρασιά που συνδυάζουν τον γενναιόδωρο χαρακτήρα του νέου κόσμου με την κομψότητα και την ισορροπία του παλαιού. Δεν είναι τυχαίο που τα κρασιά Escapades έχουν αποσπάσει βραβεία σε μεγάλου κύρους διεθνείς διαγωνισμούς και προτείνονται από έγκυρους οινικούς οδηγούς.