Κωδικός: 01.08.0296
Παραγωγός: Fairview
FAIRVIEW JAKKALSFONTEIN SHIRAZ LIMITED EDITION 2013
33,30€ 28,30€

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop. Οι διαθεσιμότητες των προϊόντων αφορούν στις αποθήκες του kylix.gr και όχι στο φυσικό μας κατάστημα.

6
Παραγωγός:
Fairview
Χρώμα:
Ερυθρό
Τύπος:
Ξηρός
Χώρα:
Νότια Αφρική
Περιοχή:
Paarl
Ποικιλία:
Shiraz
Χρονιά:
2013
Φιάλη:
750ml
Δυνατότητα Παλαίωσης:
Πιείτε το έως τα επόμενα 3-5 χρόνια
Βιολογικής Καλλιέργειας:
Ναι
Περιγραφή:
Πληθωρικό single vineyard Shiraz από την περιοχή του Swartland της Νότιας Αφρικής και τον πρωτοπόρο Charles Back, που παίρνει το όνομά του από τα τσακάλια που μέχρι και σήμερα μαζεύονται γύρω από την πηγή που βρίσκεται δίπλα στον αμπελώνα από τον οποίο προέρχονται τα σταφύλια του. Εκφραστική μύτη με αρώματα μαύρων φρούτων, γλυκόριζας και μπαχαρικών. Γενναιόδωρο στόμα με πλούσιο φρούτο, μαλακές τανίνες και εξαιρετική ισορροπία. Συνδυάζεται με BBQζουμερών κόκκινων κρεάτων, λουκάνικα, πλατό αλλαντικών και κίτρινα τυριά.

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop.
*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Fairview

Διάσημο οινοποιείο στην περιοχή του Paarl, στη Νότια Αφρική, που ανήκει στην οικογένεια Back από τα τέλη του προηγούμενου αιώνα. Η προσήλωσή τους στην παλαιοκοσμίτικη οινο-γαστρονομία (συχνά με χιουμοριστικό τρόπο) και η έμφαση που δίνουν στη σχέση ποιότητας-τιμής, έχουν καταστήσει τα κρασιά τους ανάρπαστα σε πολλές αγορές του κόμου.