Δυνατότητα Παλαίωσης:
Πιείτε το έως τα επόμενα 2-3 χρόνια
Περιγραφή:
Αφρώδες κρασί υψηλής ποιότητας, φτιαγμένο με την μέθοδο της Καμπανίας (δεύτερη ζύμωση στη φιάλη) και έναν από τους διασημότερους εκτός Καμπανίας παραγωγούς αφρωδών κρασιών που βρίσκεται στο Trento της Βόρειας Ιταλίας. Ντελικάτα αρώματα κερασιού και φράουλας δένουν όμορφα με τον μπισκοτένιο χαρακτήρα που οφείλεται στη μέθοδο παραγωγής σε ένα αρμονικό και κομψό σύνολο. Πίνεται ως απεριτίφ αλλά θα ταιριάξει με σκληρά τυριά όπως παρμεζάνα, σολωμό καπνιστό και πιάτα θαλασσινών.