Κωδικός: 02.01.3132
Παραγωγός: Glenlivet
GLENLIVET MASTER DISTILLER'S RESERVE 1L
68,30€

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop. Οι διαθεσιμότητες των προϊόντων αφορούν στις αποθήκες του kylix.gr και όχι στο φυσικό μας κατάστημα.

14
Παραγωγός:
Glenlivet
Τύπος:
Malt Whisky
Υποτύπος:
Single Malt
Χώρα:
Σκωτία
Περιοχή:
Speyside
Φιάλη:
1L
Αλκοόλ:
40.0%
Περιγραφή:
Αποτελεί δημιούργημα του τρίτου κατά σειρά MasterDistillerτου αποστακτηρίου AlanWinchesterκαι αποτελείται από συστατικά που έχουν ωριμάσει σε βαρέλια 1ης και 2ης χρήσης, τόσο Ευρωπαϊκής όσο και Αμερικάνικης προέλευσης. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα μαλακό whiskyμε μεταξένια υφή και ιδιαίτερα τονισμένα τα χαρακτηριστικά που έχουν κάνει δημοφιλή τα Glenlivet. Αρώματα ανθέων και μελιού, μέτριο σώμα και πλούσια γεύση που καταλήγει σε μακρά επίγευση. Ένα singlemaltγια όλες τις ώρες.

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop.
*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Glenlivet

Όταν το 1822 ο βασιλιάς Γεώργιος ο Δ’ σε μια επίσημη του επίσκεψη στη Σκωτία ζήτησε να πιεί Glenlivet, όλοι έμειναν εμβρόντητοι, καθώς ήταν ακόμα ένα από τα πολλά λαθραία αποστάγματα στην περιοχή του Speyside. O ιδιοκτήτης, George Smith άδραξε την ευκαιρία και το 1824 αποκόμισε τη σχετική άδεια για απόσταξη. Καθώς, μάλιστα, υπήρξε ένα από τα ελάχιστα αποστακτήρια που συνέχισε να λειτουργεί κατά την ποτοαπαγόρευση, όταν αυτή έληξε, είχε μπόλικο απόθεμα για να το εξάγει στις ΗΠΑ. Το 1950 η μισή ποσότητα σκωτσέζικου ουίσκυ που κυκλοφορεί στην Αμερική είναι Glenlivet.