Κωδικός: 02.01.3145
Παραγωγός: Johnnie Walker
JOHNNIE WALKER RED RYE FINISH
34,00€

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop. Οι διαθεσιμότητες των προϊόντων αφορούν στις αποθήκες του kylix.gr και όχι στο φυσικό μας κατάστημα.

7
Παραγωγός:
Johnnie Walker
Τύπος:
Blended Whisky
Υποτύπος:
Blended Scotch
Περιοχή:
Lowlands
Φιάλη:
70cl
Αλκοόλ:
40.0%
Περιγραφή:
To Johnnie Walker λάνσαρε το Blenders’ Batch Red Rye Finish, ένα αυθεντικό, περιορισμένης έκδοσης ουίσκι- ένα αποτέλεσμα μιασ σειράς νέων, καινοτόμων και πειραματικών ουίσκι. Είναι μια δοκιμή γεύσεων, χρησιμοποιώντας ένα πολύ μικρό αριθμό malt και grain ουίσκι. Το blend συμπεριλαμβάνει το Cardhu single malt για την ζωντάνια του και τον φρουτένιο χαρακτήρα του, μαζί με το κρεμώδες, με νότες βανίλιας grain whisky από το Port Dundas. Υπογραμμίζει την ασταμάτητη προσπάθεια του Johnnie Walker για την δημιουργία προοδευτικών και συναρπαστικών blend. Το Johnnie Walker Blenders’ Batch Red Rye Finish προσφέρει μία νέα παλέτα γεύσεων και μία γεύση που θα συναρπάσει τους γνώστες του ουίσκι αλλά και τους νεοεισερχόμενους. Το Blenders’ Batch έχει αναμιχθεί με πάθος και έχει τελείωμα rye (σίκαλης), προσφέροντας μοναδική γεύση με νότες βανίλιας και επιστρώσεις φρέσκων φρούτων και μπαχαρικών. Είναι απαλό, ελαφρύ και γλυκό, κάνοντάς το ιδανικό για mixing. Είναι το πρώτο Blenders’ Batch ουίσκι και, ο Jim Beveridge, o Master Blender του Johnnie Walker, προσθέτει, "Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα απίστευτα σύγχρονο ουίσκι". Είναι εξαιρετικό για απολαυστικά και εύκολα στην παρασκευή long drinks, π.χ. με ginger ή σόδα, ή σαν βάση για ένα Manhattan κοκτέιλ, όπου η γλυκύτητά του προσφέρει ένα νέο twist στο κλασικό Αμερικάνικο κοκτέιλ rye ουίσκι.

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop.
*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Johnnie Walker

Ο περιβόητος John Walker γεννιέται το 1805 στο Kilmarnock της Σκωτίας. Ο John αναπτύσσει από νωρίς το επιχειρηματικό του δαιμόνιο πουλώντας κάθε είδους προϊόντα στη γενέθλια πόλη του, μεταξύ των οποίων και δικό του ουίσκυ ήδη από το 1825. Ωστόσο, είναι ο γιός του Alexander που θα μετατρέψει την επιτυχημένη επιχείρηση σε παγκόσμιο θρύλο. Το 2009 η εταιρεία γιόρτασε δύο αιώνες επιτυχούς παρουσίας στον χώρο!