Περιγραφή:
Χαρμάνι δύο μεγάλων ελληνικών ποικιλιών, της Μαλαγουζιάς και του Ασύρτικου. Ο έντονος αρωματικός χαρακτήρας της Μαλαγουζιάς σε συνδυασμό με την αυστηρότητα και ψηλή οξύτητα του Ασύρτικου. Λαμπρό αχυρόχρωμα με πρασινωπές αποχρώσεις. Αρώματα ώριμων ροδάκινων, τροπικά φρούτα όπως ο ανανάς και νότες λεμονιού. Το στόμα είναι πλούσιο και λείο, με φρουτώδη λεπτή γεύση. Το τελείωμα είναι μακρύ και περίπλοκο, με συνεχή εξέλιξη. Συνδυάζεται με θαλασσινά, μικρά τηγανητά ψάρια, μύδια, ριζότο θαλασσινών.