Κωδικός: 01.01.7140
Παραγωγός: Μπριντζίκη (Κτήμα)
ΜΠΡΙΝΤΖΙΚΗ ΤΙΝΑΚΤΟΡΩΓΟΣ 2020
14,30€

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop. Οι διαθεσιμότητες των προϊόντων αφορούν στις αποθήκες του kylix.gr και όχι στο φυσικό μας κατάστημα.

3
Παραγωγός:
Μπριντζίκη (Κτήμα)
Χρώμα:
Λευκό
Τύπος:
Ξηρός
Χώρα:
Ελλάδα
Περιοχή:
Πελοπόννησος
Ποικιλία:
Τινακτόρωγος
Χρονιά:
2020
Φιάλη:
750ml
Δυνατότητα Παλαίωσης:
Πιείτε το τώρα
Αλκοόλ:
12.5%
Περιγραφή:
Γηγενής ποικιλία στην περιοχή της αρχαίας Ολυμπίας, με αναφορές από τον Όμηρο, όπου καλλιεργείται αποκλειστικά από το Κτήμα Μπριντζίκη εδώ και 23 χρόνια. Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό της ποικιλίας είναι ότι κατά την περίοδο της άνθισης ρίχνει μεγάλο αριθμό λουλουδιών και πραγματοποιεί ένα πράσινο τρύγο. Από αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό, προέρχεται το όνομα του. Κομψά αρώματα λεμονανθών και τροπικών φρούτων, με ισορροπημένο σώμα και φινετσάτη επίγευση διαρκείας. Συνδυάζεται με όστρακα, ψάρια με μυρωδικά ή ελαφρές σάλτσες, λευκά κρέατα.

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop.
*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Μπριντζίκη (Κτήμα)

Στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας καλλιεργούνται εδώ και πενήντα χρόνια 120 στρέμματα ιδιόκτητων αμπελώνων με γηγενείς και διεθνείς ποικιλίες από τα μέλη της οικογένειας Μπριντζίκη. Από το 1993 η παραγωγή τους είναι πιστοποιημένη βιολογική, ενώ κάνουν πράξη τις οικολογικές τους πεποιθήσεις με την αξιοποίηση της γεωθερμίας στην ψύξη και θέρμανση των δεξαμενών και του οινοποιειου, αλλά και τη χρήση φωτοβολταϊκών συστημάτων για τη λειτουργία των εγκαταστάσεων.