Κωδικός: 01.02.0362
Παραγωγός: Ornellaia
ORNELLAIA 2005
298,00€

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop. Οι διαθεσιμότητες των προϊόντων αφορούν στις αποθήκες του kylix.gr και όχι στο φυσικό μας κατάστημα.

60
Παραγωγός:
Ornellaia
Χρώμα:
Ερυθρό
Τύπος:
Ξηρός
Χώρα:
Ιταλία
Περιοχή:
Tuscany
Υποπεριοχή:
Bolgheri
Ονομασία Προέλευσης:
Bolgheri DOC Superiore Rosso
Ποικιλία:
Bordeaux Blend Red
Χρονιά:
2005
Φιάλη:
750ml
Δυνατότητα Παλαίωσης:
Βαθιάς παλαίωσης
Περιγραφή:
Το μυθικό οινοποιείο της Τοσκάνης και η ετικέτα που έβαλε την μικρή κοινότητα του Bolgheri στον παγκόσμιο οινικό χάρτη. Ωριμότητα, σκούρο χρώμα και μαύρο φρούτο έδωσε μια από τις πιο θερμές χρονιές που έχουν καταγραφεί από το οινοποιείο. Η συμπύκνωση είναι δεδομένη και οι τρομερές ικανότητες της Olga Fusari, οινολόγος του κτήματος, διατήρησας την φρεσκάδα που ήταν απαραίτητη για να έχουμε τελικά ένα πολύπλοκο και ισορροπημένο αποτέλεσμα ιδανικό για να το απολάυσει κανείς ακόμα και τώρα. Χρονιά που δεν ενδείκνυται για βαθιά παλαίωση. Παρόλα αυτά θα συνεχίσει να εξελίσσεται για τα επόμενα 10 χρόνια.

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop.
*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Ornellaia

Μυθικό οινοποιείο στην περιοχή του Bolgheri, στα παράλια της Τοσκάνης. Είναι ένα από τα σύμβολα της επανάστασης των Super-Tuscans που σημάδεψαν την σύγχρονη ιστορία του Ιταλικού κρασιού. Τα κρασιά του είναι συλλεκτικά και περιζήτητα σε κάθε γωνιά του πλανήτη.