Κωδικός: 01.01.1780
ΠΑΡΠΑΡΟΥΣΗ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ RESERVE 500ml
27,30€ 21,84€

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop. Οι διαθεσιμότητες των προϊόντων αφορούν στις αποθήκες του kylix.gr και όχι στο φυσικό μας κατάστημα.

4
Παραγωγός:
Παρπαρούση (Οινοποιία)
Χρώμα:
Ερυθρό
Χώρα:
Ελλάδα
Περιοχή:
Πάτρα
Φιάλη:
500ml
Αλκοόλ:
19.0%
Περιγραφή:
Ένας φυσικός γλυκύς, ερυθρός ενισχυμένος οίνος από Μαυροδάφνη Πατρών 75%, Κορινθιακή σταφίδα 25%. Κόκκινο χρώμα, αρώματα αποξηραμένων φρούτων & μπαχαρικών. Οι φίνες τανίνες εξισορροπούν τη γλυκύτητα. Πικάντικο και μεταξένιο. Κομψό & ισορροπημένο, πλούσιο & πολύπλοκο, με βάθος και πληθωρικότητα. Συνδυάζεται με μαύρη σοκολάτα, επιδόρπια σοκολάτας, αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς, τυριά έντονου χαρακτήρα (roquefort, blue cheese, stilton).

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop.
*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Παρπαρούση (Οινοποιία)

Από το Ντιζόν της Γαλλίας ο οινολόγος  Θανάσης Παρπαρούσης «προσγειώθηκε» στα μέσα της δεκαετίας του 70 στον αμπελώνα της Αχαϊας, όπου ίδρυσε ένα πρωτοποριακό για την εποχή οινοποιείο. Άοκνος και οραματιστής εξακολουθεί να πειραματίζεται, με συνοδοιπόρους τη σύζυγο και τις κόρες του, με νέες ποικιλίες και συνδυασμούς στα 100 ιδιόκτητα στρέμματα, εκ των οποίων παράγονται και κατά το ήμισυ εξάγονται δέκα ετικέτες.