Κωδικός: 01.01.5646
ΡΟΥΒΑΛΗΣ ΜΙΚΡΟΣ ΒΟΡΙΑΣ MERLOT - CABERNET SAUVIGNON 2019
8,60€

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop. Οι διαθεσιμότητες των προϊόντων αφορούν στις αποθήκες του kylix.gr και όχι στο φυσικό μας κατάστημα.

2
Παραγωγός:
Ρούβαλης Άγγελος
Χρώμα:
Ερυθρό
Χώρα:
Ελλάδα
Ονομασία Προέλευσης:
ΠΓΕ Πλαγιές Αιγιαλείας
Χρονιά:
2019
Φιάλη:
750ml
Δυνατότητα Παλαίωσης:
Πιείτε το έως τα επόμενα 2-3 χρόνια
Αλκοόλ:
13.0%
Περιγραφή:
Ευχάριστο ερυθρό κρασί με φρουτώδη και μαλακό χαρακτήρα που το κάνει ιδιαίτερα ευέλικτο στους γευστικούς συνδυασμούς του, ενώ είναι κατάλληλο για να πίνεται ελαφρά παγωμένο κατά τους θερμούς μήνες του χρόνου. Αρώματα φράουλας, κερασιού και μπαχαρικών με νότες πράσινης πιπεριάς και λουλουδιών. Μέτριο σώμα με μαλακές τανίνες και καλή ισορροπία. Ταιριάζει με πλατό αλλαντικών, ψητά κρέατα χωρίς σάλτσες, μακαρόνια με κιμά, κανελόνια και κίτρινα τυριά.

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop.
*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Ρούβαλης Άγγελος

Γιός σταφιδοπαραγωγού από το Αίγιο, με σπουδές στο Μπορντώ, ο οινολόγος Αγγελος Ρούβαλης, ίδρυσε το 1990 τον «Οινοφόρο». Το οινοποιείο του βρίσκεται στην Αιγιαλεία, μια εκλεκτή αμπελουργική ζώνη. Τα κρασιά του Άγγελου Ρούβαλη βραβεύονται τακτικά σε διεθνείς διαγωνισμούς και άλλες σημαντικές διοργανώσεις, ενώ ο ίδιος είναι από τις πλέον «αεικίνητες» προσωπικότητες του Ελληνικού οινικού κλάδου.