Κωδικός: 01.01.4680
Παραγωγός: Σιγάλα (Κτήμα)
ΣΙΓΑΛΑΣ ΑΣΥΡΤΙΚΟ- ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ 2018
12,20€ 10,37€

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop. Οι διαθεσιμότητες των προϊόντων αφορούν στις αποθήκες του kylix.gr και όχι στο φυσικό μας κατάστημα.

2
Παραγωγός:
Σιγάλα (Κτήμα)
Χρώμα:
Λευκό
Τύπος:
Ξηρός
Χώρα:
Ελλάδα
Περιοχή:
Σαντορίνη
Ονομασία Προέλευσης:
ΠΓΕ Κυκλάδες
Ποικιλία:
Ασύρτικο, Μονεμβασιά
Χρονιά:
2018
Φιάλη:
750ml
Δυνατότητα Παλαίωσης:
Πιείτε το έως τα επόμενα 2-3 χρόνια
Βιολογικής Καλλιέργειας:
Ναι
Περιγραφή:
Ένα ιδιαίτερο κρασί από τον Πάρι Σιγάλα, όπου το Ασύρτικο της Σαντορίνης συνυπάρχει με τη Μονεμβασιά της Πάρου, συνθέτοντας ένα Κυκλαδίτικο κρασί! Εκφραστική μύτη με εσπεριδοειδή, πυρηνόκαρπα και τροπικά φρούτα. Μέτριο σώμα με φρεσκάδα και ζωντάνια, ζωηρή οξύτητα και λεμονάτη επίγευση. Ταιριάζει με ψάρια ψητά ή τηγανητά, παντός είδους θαλασσινά και λαδερά της Ελληνικής κουζίνας.

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop.
*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Σιγάλα (Κτήμα)

Όνομα – και Κτήμα – ταυτισμένα με το Ασύρτικο και γενικά το κρασί και τον αμπελώνα της Σαντορίνης. Από τις αρχές της δεκαετίας του 90 ο Πάρις Σιγάλας δημιουργεί κρασιά που συνεχίζουν μέχρι σήμερα να εντυπωσιάζουν τους απλούς οινόφιλους, καθώς και τους πιο αυστηρούς οινο-κριτικούς του κόσμου. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα, χάρη στις ευρύτατες εξαγωγές του οινοποιείου αλλά και στις πλείστες διεθνείς διακρίσεις που έχουν αποσπάσει, τα κρασιά του Κτήματος Σιγάλα εκπροσωπούν το κρασί της Σαντορίνης – και γενικότερα της Ελλάδας – στις σημαντικότερες αγορές του εξωτερικού.