Κωδικός: 01.01.3641
Παραγωγός: Tsantali
ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΜΟΣΧΑΤΟ ΛΗΜΝΟΥ 500ml 2016
7,70€ 6,54€

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop. Οι διαθεσιμότητες των προϊόντων αφορούν στις αποθήκες του kylix.gr και όχι στο φυσικό μας κατάστημα.

1
Παραγωγός:
Tsantali
Χρώμα:
Λευκό
Τύπος:
Γλυκύς
Χώρα:
Ελλάδα
Ποικιλία:
Μοσχάτο Αλεξανδρείας
Φιάλη:
500ml
Αλκοόλ:
15.0%
Περιγραφή:
Τυπικό γλυκό κρασί από Μοσχάτο Αλεξανδρείας με αρώματα τριαντάφυλλου, ανθών πορτοκαλιάς και μελιού. Πλούσιο στο στόμα με έντονη γλυκύτητα και καλή ισορροπία. Μεγάλης διάρκειας επίγευση. Πίνεται κυρίως σκέτο ως επιδόρπιο ή σε συνδυασμό με τάρτες φρούτων.

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop.
*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Tsantali

Προικισμένα από τη φύση θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηρίσει κανείς τα 20 εκτάρια (200 στρέματα) των αμπελώνων μας στον Άγιο Παύλο της Χαλκδικής.Το Αιγαίο Πέλαγος μοιράζει απλόχερα τη δροσιά του σε όλη την περιοχή, προστατεύοντας τα σταφύλια από τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού και επιτρέποντας τη σταδιακή αργή ωρίμανσή τους.Παρ’ όλα αυτά ήταν στρατηγική μας επιλογή να κάνουμε ένα ακόμη βήμα, εφαρμόζοντας τις αρχές της ολοκληρωμένης διαχείρισης και της πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας. Η επένδυσή μας είναι συνεχής, η δέσμευσή μας ισχυρή. Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε κάθε χρονιά τα αποτελέσματα της σοδειάς που μας δίνουν κίνητρο για τη συνέχεια.