Η ΔΙΑΙΤΑ ΤΟΥ GIN & TONIC!

Παρασκευή, 24 Ιανουάριος 2020

                                 

Ένα πρωτότυπο διατροφικό πείραμα έκανε ένας 34χρονος ερευνητής στην πόλη Brasschaat του Βελγίου. Συγκεκριμένα, αποφάσισε να ζήσει επί μία εβδομάδα πίνοντας μόνο gin & tonic, προκειμένου να αποδείξει την θρεπτική και ενεργειακή αξία του ποτού. Πράγματι, κατάφερε να περάσει την εβδομάδα πίνοντας 12 gin & tonic ημερησίως, ενώ στο τέλος της είχε χάσει και 7 κιλά!

 Ο ίδιος υποστηρίζει ότι το εγχείρημα δεν ήταν καθόλου δύσκολο και δεν αισθάνθηκε πείνα ούτε για μια στιγμή. Τη μοναδική φορά που θέλησε να «μασουλήσει» κάτι, έβαλε στο στόμα του μερικά φύλλα ωμό σπανάκι. Βέβαια, όπως ομολογεί, το γεγονός ότι καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας υπήρχε σταθερά στο αίμα του ένα ποσοστό 1/1000 αλκοόλ που τον κρατούσε σε μια συνεχή, γλυκιά μέθη, έκανε την προσπάθειά του ακόμα πιο εύκολη.

 Εμείς εδώ στο kylix.gr δεν θα κάναμε ποτέ (ούτε θα προτείναμε σε κανέναν) μια τέτοια ακραία δίαιτα. Το gin & tonic είναι ένα ποτό που, όταν το απολαμβάνουμε υπεύθυνα, μας δροσίζει και μας φρεσκάρει με τον καλύτερο τρόπο. Αν συμφωνείτε (ή αν θέλετε να το διαπιστώσετε) δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τον κατάλογό μας, στον οποίο θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία ετικετών gin από όλο τον κόσμο, κάνοντας κλικ στο http://bit.ly/KylixgrGin

Επιστροφή