«ΚΡΑΣΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ» Η ΡΑΨΑΝΗ GRANDΕ RESERVE ΤΗΣ TSANTALI

Παρασκευή, 24 Ιανουάριος 2020

                                                   

 

Μια μεγάλη διάκριση απέσπασε η εκλεκτή ερυθρή ετικέτα “Rapsani Grande Reserve 2008” της Οινοποιίας Tsantali στην Αμερική. Οι ομάδα των ειδικών της «Tiffany’s Wine & Spirits» βαθμολόγησαν το δημοφιλές κρασί με 94/100 και το ανακήρυξαν «Κρασί της Χρονιάς» για το 2014!

Η Tiffany’s Wine & Spirits είναι μία από τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες λιανικής πώλησης κρασιών και ποτών στις ΗΠΑ, με έδρα την Πολιτεία του Michigan. Ειδικεύεται σε «ψαγμένες» και σπάνιες ετικέτες από όλο τον κόσμο, ενώ το portfolio της περιλαμβάνει, εκτός από κρασί και οινοπνευματώδη, μπύρες, είδη delicatessen, σοκολάτες και πούρα.

Σε σταθερή βάση, η ομάδα της Tiffany’s Wine & Spirits, σε συνεργασία με γνωστούς οινοκριτικούς και άλλους καταξιωμένους επαγγελματίες του κλάδου, αξιολογούν και επιλέγουν τα κρασιά της χρονιάς που πέρασε. Όπως σχολίασε ο Saad Mandwee, γνωστός Αμερικάνος Σομελιέ και εκπρόσωπος της Tiffany’s Wine & Spirits, «η επιλογή του κρασιού της χρονιάς δεν εξαρτάται μόνο από την ποιότητα του, αλλά και από την ιστορία που μπορείς να μοιραστείς».

Τα κρασιά της Tsantali εξάγονται στις μεγαλύτερες και σημαντικότερες αγορές του κόσμου. Στην Ελλάδα κυκλοφορούν σε ευρεία και ιδιαίτερα αξιόλογη γκάμα. Ανακαλύψτε την κάνοντας κλικ εδώ: http://www.kylix.gr/el/wines?specs=999#/specFilters=11!#-!30&manFilters=47&pageSize=18&viewMode=grid&orderBy=0&pageNumber=1

Επιστροφή