ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΣΑΜΠΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ GUINESS!

Παρασκευή, 24 Ιανουάριος 2020

         

Το ρεκόρ για τα περισσότερα άτομα που συμμετείχαν ταυτόχρονα σε δοκιμή Σαμπάνιας δεν το έσπασε κάποιος οίκος στην Καμπανία, αλλά μία σιδηροδρομική εταιρεία. Συγκεκριμένα, η εταιρεία Eurostar, που οργάνωσε την πρωτότυπη αυτή ενέργεια πριν από λίγες μέρες, για να γιορτάσει την επέτειο των 20 χρόνων από την αρχή της λειτουργίας της σιδηροδρομικής γραμμής που συνδέει την Αγγλία και τη Γαλλία, κάτω από τη θάλασσα της Μάγχης!

 Την διοργάνωση ανέλαβε ο διάσημος και πολύ-βραβευμένος Σεφ Raymond Blanc, ο οποίος επιμελείται και των μενού που σερβίρονται στα τραίνα της Eurostar, σε συνδυασμό με τον Arnaud Goubet, τον Σομελιέ του ξενοδοχείου του στην Οξφόρδη. Έτσι, σε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο που ξεκίνησε από το Λονδίνο με προορισμό το Παρίσι, 515 επιβάτες δοκίμασαν ταυτόχρονα την Σαμπάνια που οι δύο Γάλλοι ειδικοί είχαν επιλέξει γι αυτούς. Εκπρόσωποι του Βιβλίου των ρεκόρ Guiness ήταν παρόντες και επιβεβαίωσαν ότι η ενέργεια αυτή ήταν η μεγαλύτερη δοκιμή Σαμπάνιας στην ιστορία!

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τραίνα της Eurostar έκαναν το παρθενικό τους δρομολόγιο στις 14 Νοεμβρίου του 1994, και από τότε έχουν μεταφέρει περισσότερους από 145 εκατομμύρια επιβάτες.

Επιστροφή