Σπουδαίες διακρίσεις για τον οίκο Champagne Palmer και το 2023!

Τετάρτη, 11 Οκτώβριος 2023

 

  Εξαιρετικά αποτελέσματα για άλλη μια χρονιά για την Champagne Palmer στο Champagne & Sparkling Wine World Championships 2023.

 

Τα βραβεία

  Για τη 10η επέτειο του CSWWC, οι Champagne Palmer Brut Reserve, Rosé Solera, Blanc de Blancs, Blanc de Noirs και Grands Terroirs 2015 βραβεύτηκαν με Χρυσά Μετάλλια!

Αυτό το αξιοσημείωτο αποτέλεσμα υπογραμμίζει για άλλη μια φορά τη συνέπεια και τη θέση της Champagne Palmer ως ενός από τους κορυφαίους οίκους σαμπάνιας, που δεσμεύονται να παράγουν κρασιά παγκόσμιας κλάσης.

 

Οι ειδικοί

  Ο διαγωνισμός κρίνεται από μερικούς από τους πλέον διακεκριμένους ειδικούς της σαμπάνιας στον κόσμο, όπως οι Essi Avellan MW και Tom Stevenson, γεγονός που του δίνει παγκόσμιο αντίκτυπο.

 

Η συνέπεια

  Είναι αξιοσημείωτο ότι το 2022 τόσο η Champagne Palmer Blanc de Blancs όσο και η Champagne Palmer Blanc de Noirs έλαβαν το βραβείο «World Champion» στις αντίστοιχες κατηγορίες τους.

  Τα τρόπαια θα ανακοινωθούν στις 2 Νοεμβρίου και είμαστε σίγουροι ότι η Champagne Palmer θα συνεχίσει να λάμπει.

 

Λίγα λόγια για την Champagne Palmer

  Ένας από τους πιο "ψαγμένους" οίκους της Καμπανίας. Ιδρύθηκε λίγο μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και έκτοτε εστιάζει στην ποιότητα, την τυπικότητα και την καλή σχέση ποιότητας τιμής.

 

Επιστροφή