«ΒΡΟΧΗ» ΑΠΟ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΗΣ BODEGAS RODA!

Παρασκευή, 24 Ιανουάριος 2020

Η χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμα, ωστόσο στην Bodegas RODA δεν προλαβαίνουν να μετρήσουν βραβεία και διακρίσεις! Κριτικοί, γευσιγνώστες και ΜΜΕ από την Ισπανία και το εξωτερικό χαρίζουν μεγάλες βαθμολογίες στα κρασιά του εκλεκτού οίκου της Rioja, αναγνωρίζοντας την εξαιρετική δουλειά που οι άνθρωποί του κάνουν, τόσο στο αμπέλι, όσο και στο οινοποιείο.

Πράγματι, οι βαθμολογίες από την Jancis Robinson MW, το Wine Advocate, αλλά και όλους τους κορυφαίους οδηγούς στην Ισπανία, είναι όντως εντυπωσιακές! Όχι άδικα βέβαια, καθώς οι άνθρωποι της Bodegas RODA όχι μόνο παράγουν εξαιρετικά κρασιά, αλλά εδώ και καιρό έχουν επενδύσει πολύ σοβαρά στην εις βάθος διερεύνηση του αμπελώνα της Rioja και της ποικιλίας-σημαίας της, του Tempranillo. Έτσι, δικαίως θεωρούνται ένα από τα πλέον πρωτοποριακά οινοποιεία στη Rioja, αλλά και στην Ισπανία γενικότερα.

Αν δεν έχετε ταξιδέψει ακόμα στον πολύ-βραβευμένο κόσμο της Bodegas RODA, να η ευκαιρία σας. Βρείτε μια μεγάλη γκάμα από ετικέτες, σε τρέχουσες και παλαιότερες χρονιές, κάνοντας κλικ εδώ!

Επιστροφή