Περιγραφή:
Περιορισμένης παραγωγής και υψηλής συμπύκνωσης μονοποικιλιακό Αγιωργήτικο από το Οινοποιείο Αϊβαλή της Νεμέας. Τα σταφύλια προέρχονται από έναν μικρό αμπελώνα τεσσάρων στρεμμάτων, από όπου παίρνει το όνομά του. Παραμένει για 30 μήνες σε δρύινα βαρέλια με αποτέλεσμα να αποκτά έναν πληθωρικό και πολύπλοκο χαρακτήρα, που χρειάζεται αρκετά χρόνια στη φιάλη για να ξεδιπλωθεί. Αρώματα γλυκού του κουταλιού βύσσινο, ώριμου δαμάσκηνου, γλυκών μπαχαρικών, σοκολάτας και δρυός στη μύτη. Συμπυκνωμένο και πληθωρικό στο στόμα, με στιβαρές τανίνες που χρειάζονται χρόνο για να μαλακώσουν και πολύ μεγάλης διάρκειας επίγευση. Ταιριάζει με πιάτα που βασίζονται στο ερυθρό κρέας και το κυνήγι με υψηλής έντασης σάλτσες.