Κωδικός: 02.01.0324
Παραγωγός: Ardbeg
ARDBEG UIGEADAIL
93,40€

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop. Οι διαθεσιμότητες των προϊόντων αφορούν στις αποθήκες του kylix.gr και όχι στο φυσικό μας κατάστημα.

19
Παραγωγός:
Ardbeg
Τύπος:
Malt Whisky
Υποτύπος:
Single Malt
Χώρα:
Σκωτία
Περιοχή:
Islay
Φιάλη:
70cl
Αλκοόλ:
54.2%
Περιγραφή:
Το Ardbeg Uigeadail (προφέρεται “Οόγκ-α-νταλ”) είναι μια ιδιαίτερη ανάμιξη που παντρεύει τις παραδοσιακές βαθιές, καπνιστές νότες του Ardbeg με τους εύγευστους τόνους σταφίδας παλιών βαρελιών Sherry. Δεν φιλτράρεται και έτσι διατηρεί τη μέγιστη ένταση, έχοντας παράλληλα περισσότερο σώμα και πρόσθετο βάθος. Το 2009, η Βίβλος του Ουίσκι του Jim Murray ονόμασε το Ardbeg Uigeadail “Παγκόσμιο Ουίσκι της Χρονιάς” σε επαίνους, για την εξωτερική μεταξένια λαμπρότητα και πολυπλοκότητά του, σε επίπεδο που μόνο μια χούφτα αποστακτήρια στον κόσμο μπορούν να ονειρευτούν ότι θα φτάσουν.
Το Ardbeg Uigeadail ψηφίστηκε πρόσφατα από τα 80.000 μέλη της Επιτροπής Ardbeg, ως το αγαπημένο τους Ardbeg. Με τόσο καλό ουίσκι, ποιος μπορεί να τους κατηγορήσει;

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop.
*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Ardbeg

Οι ειδήμονες το γνωρίζουν, επειδή ψηφίστηκε τρεις χρονιές στη σειρά ως το καλύτερο ουίσκυ στον κόσμο και το αναγνωρίζουν από την ένταση της τύρφης του. Η ιστορία του περιζήτητου αποστάγματος μας οδηγεί στο μικρό νησί της Σκωτίας, το Islay, όπου Κέλτες μοναχοί βρήκαν καταφύγιο από τις επιδρομές των Νορβηγών και ανακάλυψαν τις μοναδικές ιδιότητες του εδάφους που το καθιστά πατρίδα του ουίσκυ.