Κωδικός: 02.01.4519
Παραγωγός: Arette
ARETTE REPOSADO TEQUILA
51,50€

Οι διαθεσιμότητες των προϊόντων αφορούν το eshop και όχι στο φυσικό μας κατάστημα.

10
Παραγωγός:
Arette
Είδος:
Tequila
Τύπος:
Reposado
Υποτύπος:
Golden
Χώρα:
Μεξικό
Φιάλη:
70cl
Αλκοόλ:
38.0%
Περιγραφή:
Παλαιωμένη τεκίλα με βελούδινη υφή και πολύπλοκο αρωματικό προφίλ που ξεχωρίζει για το λαμπερό χρυσαφένιο χρώμα και βελούδινη μεταξένια υφή. Η Arette Reposado, μετά από την εξάμηνη παραμονή της σε αμερικάνικα δρύινα βαρέλια αποκτά τον υπέροχο χαρακτήρα της.
Η Arette φτιάχνεται στο αποστακτήριο El Llano της Tequila Town, ένα από τα παλαιότερα αποστακτήρια της περιοχής και πήρε το όνομα της από το διάσημο άλογο του Στρατηγού Humberto Manles που κέρδισε διπλό χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στους Ολυμπιακους του 1948.
Συμβολίζει την δύναμη, το πάθος και την ποιότητα, αξίες που πρεσβεύει ακόμα και σήμερα η οικογένεια Orendain ως μια απο τις πιο αναγνωρισμένες οικογένειες της βιομηχανίας της Tequila. Αποτελεί ένα από τα καλύτερα value-for-money tequila brands παγκοσμίως, αλλά και pouring επιλογή των καλύτερων tequila bars, πχ. Tommy’s/ San Fransisco, Candelaria/Paris. H παλαίωση της σε αμερικάνικα δρύινα βαρέλια, η υπαίθρια ζύμωσή και η διπλή απόσταξη, δίνει στην Arette Reposado αυτή την υπέροχη γεύση που πίνετε ακόμα και σκέτη αλλά και σε cocktails όπως Tommy Margarita.

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop.
*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.