Δυνατότητα Παλαίωσης:
Πιείτε το έως τα επόμενα 2-3 χρόνια
Περιγραφή:
Ο Αργυρός μας αποδεικνύει ότι το Αηδάνι μπορεί να σταθεί και μόνο του, αντί να χρησιμοποιείται μόνο στα blend κρασιά της Σαντορίνης. Προέρχεται από μια επιλογή αμπελοτοποιών στην Επισκοπή, με μέση ηλικία σαράντα έτη. Ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές και παραμονή στις οινολάσπες για 2 μήνες. Μια εναλλακτική πρόταση της Σαντορίνης με χαμηλότερες οξύτητες απ' αυτές του Ασύρτικου. Το κρασί είναι έτοιμο προς κατανάλωση, αλλά η υπομονή για περίπου 4 έτη μας δίνει ένα πιο κομψό αποτέλεσμα. Συνδυάζεται με καρπάτσιο από λαβράκι, πλατό τυριών, ριζότο με θαλασσινά.