Δυνατότητα Παλαίωσης:
Πιείτε το έως τα επόμενα 5-10 χρόνια
Περιγραφή:
Αμπελώνες μέσης ηλικίας 150 ετών από τον Πύργο, δίνουν μια ετικέτα που ανεβάζει το επίπεδο της ελληνικής οινοποιείας. Η παλαίωση ένος μέρους του κρασιού σε γαλλικά δρύινα βαρέλια για ένα χρόνο και η παραμονή του υπόλοιπου μέρους για 3 σχεδόν χρόνια με οινολάσπες δίνει μια σαντορίνη ράτσας με δομή και ατελείωτο βάθος φρούτου που θα εξελίσεται για τα επόμενα 5 χρόνια δίνοντας, ίσως, το πρώτο μεγάλο λευκό της Ελλάδας.