Κωδικός: 02.01.4833
Παραγωγός: Belvedere
BELVEDERE VODKA CHROME BESPOKE MAGNUM 1,75L
141,70€

Οι διαθεσιμότητες των προϊόντων αφορούν το eshop και όχι στο φυσικό μας κατάστημα.

28
Παραγωγός:
Belvedere
Τύπος:
Plain Vodka
Υποτύπος:
Rye
Φιάλη:
175cl
Αλκοόλ:
40.0%
Περιγραφή:
Χάραξε τη δική σου Belvedere Chrome Bespoke Vodka με το μήνυμα που θες!
Η μοναδική, ασημένια φωτιζόμενη Belvedere Chrome Bespoke φιάλη, αποκτά τη δική σου υπογραφή. Προσάρμοσέ τη με το όνομα, την ημερομηνία ή το μήνυμα της επιλογής σου και κάνε το δώρο ή τη δική σου φιάλη πραγματικά συλλεκτική! Ακολούθησε τα παρακάτω 2 απλά βήματα:
1. Κάνε την αγορά σου,
2. γράψε στα ΣΧΟΛΙΑ της παραγγελίας σου το μήνυμα που επιθυμείς
*Προσοχή* στο μήνυμα εγχάραξης επιτρέπονται μέχρι 17 χαρακτήρες, μόνο λατινικοί, μόνο κεφαλαία όπου το 1ο γράμμα κάθε λέξης είναι υψηλότερο από τα υπόλοιπα. Επιτρέπονται αριθμοί και σημεία στίξης.
**Για τη διαδικασία εγχάραξης θα πρέπει να προηγείται εξόφληση της παραγγελίας.

BELVEDERE VODKA
Η Belvedere, παράγεται σε ένα από τα μακροβιότερα αποστακτήρια στον κόσμο, με ιστορία από το 1910 και ήταν η πρώτη βότκα που δημιούργησε ένα νέο πρότυπο ποιότητας, καθιερώνοντας την super-premium κατηγορία. Σήμερα, η χαρακτηριστική γεύση και η ασυμβίβαστη αρτιότητα της Belvedere, αναγνωρίζονται με διακρίσεις διεθνώς και εντυπωσιάζουν τους λάτρεις της βότκας που εκτιμούν τον δυναμικό και πολύπλοκο χαρακτήρα της. Χρησιμοποιώντας μόνο ανώτερης ποιότητας σίκαλη Polska Rye και φυσικό νερό από την τοπική αρτεσιανή πηγή, η Belvedere είναι 100% natural, χωρίς πρόσθετα και χωρίς την προσθήκη ζάχαρης. Το γευστικό της προφίλ χαρακτηρίζεται για τη δομή, την κομψότητα και την ισορροπημένη, με διακριτική γλυκύτητα, πλούσια αίσθηση.

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop.
*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.