Δυνατότητα Παλαίωσης:
Πιείτε το έως τα επόμενα 10-15 χρόνια
Περιγραφή:
Ένα από τα πιο premium κρασιά της Τοσκάνης, που παράγεται από τρεις γηγενείς ποικιλίες (Sangiovese, Colorino, Canaiolo) και από σταφύλια που προέρχονται από επιλεγμένα αμπελοτόπια της ζώνης. Η ζύμωση γίνεται σε ανοιχτά δρύινα βαρέλια όπου κάθε αμπελοτεμάχιο οινοποιείται ξεχωριστά. Χρησιμοποιούνται μόνο ιθαγενείς ζύμες και η ωρίμαση γίνεται σε νέα δρύινα βαρέλια. Το κρασί κάθε αμπελοτεμαχίου ωριμάζει ξεχωριστά για τρία χρόνια πριν γίνει η ανάμιξη. Το τελικό προϊόν συνδυάζει ισορροπία, συμπύκνωση και μεγάλες δυνατότητες παλαίωσης και συνδυάζεται με πολύπλοκα πιάτα ερυθρών κρεάτων, κυνήγι και ώριμα κίτρινα τυριά.