Ιδιαίτερα αγαπητή ετικέτα αφρώδους οίνου που παράγεται με την παραδοσιακή μέθοδο της Καμπανίας από ένα από τα παλαιότερα Ελληνικά οινοποιεία. Ανοιχτό λεμονί χρώμα, ζωηρός αφρισμός, μύτη εσπεριδοειδών και ζυμών και ελαφρύ έως μέτριο σώμα με δροσιστική οξύτητα. Συνδυάζεται με αλμυρά τυριά όπως Παρμεζάνα, σέλερι, ελαφρά πιάτα θαλασσινών και fingerfood.
Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop.
*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
Cair
Η CAIR ιδρύθηκε το 1928 από Ιταλούς επιχειρηματίες. Μετά την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα το 1948 ήρθε σε ελληνικά χέρια. Ο πρώτος Έλληνας ιδιοκτήτης της CAIR ήταν ο Μποδοσάκης. Το 1957 έγινε πώληση των μετοχών στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΑΣ) Δωδεκανήσου. Σήμερα είναι Ανώνυμη Εταιρεία θυγατρική της Ένωσης Δωδεκανήσου που έχει μέλη κυρίως τους σταφυλοπαραγωγούς
Σχετικά Προϊόντα
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.