Περιγραφή:
Το Maison Castarède ιδρύθηκε στα τέλη του 20 αιώνα νότια της πόλης Mauléon d'Armagnac, στην υποπεριοχή Bas Armagnac. Οι σπάνιες παραδοσιακές δεξιότητες, οι εξειδικευμένες γνώσεις που περάσαν από γενιά σε γενιά βοήθησαν στην πολυετή παρουσία του οίκου στην παραγωγή Armagnac.Για τη δημιουργία του αποστάγματος, χρησιμοποιούνται σταφύλια Folle Blanche,Ugni Blanc και Colombard που προέρχονται από τον ιδιόκτητο αμπελώνα του. Σκούρο χρώμα κεχριμπαριού με έντονα αρώματα φρούτων στην μύτη, ώριμες νότες δαμάσκηνων και ξηρών καρπών στο στόμα, μέτρια επίγευση με λεπτές πινελιές βανίλιας.