Ποικιλία:
Μαλαγουζιά, Ασύρτικο, Chardonnay
Περιγραφή:
Ένα χαρμάνι 3 ποικιλιών, 60% Μαλαγουζιά, 20% Ασύρτικο και 20% Chardonnay. Οι ποικιλίες οινοποιούνται ξεχωριστά με τις ελληνικές να παραμένουν στις οινολάσπες τους, ενώ το Chardonnay να ζυμώνεται και ωριμάζει σε βαρέλια για 4 μήνες. Πολύπλοκη μύτη με νότες λευκών ανθών, βασιλικού και πυρηνόκαρπών, ενώ το βαρέλι κάνει αισθητή την παρουσία του με αρώματα βουτύρου και καρύδας. Δροσερή οξύτητα με πλούσιο σώμα. Συνδυάζεται με θαλασσινά, λευκά μαλακά τυριά, λευκά κρέατα.