Περιγραφή:
Προζυμωτική εκχύλιση για 3 ώρες περίπου. Ακολουθεί στατική απολάσπωση και αλκοολική ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές, από επιλεγμένες ζύμες σε χαμηλές θερμοκρασίες. Παραμονή με τις λεπτές λάσπες για 4 με 5 εβδομάδες με ήπια ανάδευση. Λευκοκίτρινο χρώμα με πράσινες ανταύγειες. Χαρακτήρας άγουρου βερίκοκου, λευκών λουλουδιών και βασιλικού με ήπιες νότες φρυγανισμένου ψωμιού στη μύτη. Το στόμα φινετσάτο και κρεμώδες αφήνοντας διακριτική φρεσκάδα και φρουτώδη επίγευση.