Κωδικός: 01.03.0108
Παραγωγός: Krug
CHAMPAGNE KRUG GRANDE CUVEE
270,20€

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop. Οι διαθεσιμότητες των προϊόντων αφορούν στις αποθήκες του kylix.gr και όχι στο φυσικό μας κατάστημα.

54
Παραγωγός:
Krug
Χρώμα:
Λευκό
Τύπος:
Αφρώδης
Χώρα:
Γαλλία
Περιοχή:
Champagne
Ονομασία Προέλευσης:
Champagne Brut
Ποικιλία:
Champagne Blend
Χρονιά:
NV
Φιάλη:
750ml
Αλκοόλ:
12.0%
Περιγραφή:
H Krug Grand Cuvee γεννήθηκε από το όραμα ενός άντρα, να δημιουργήσει τη καλύτερη σαμπάνια που μπορούσε, κάθε χρονιά, ανεξαρτήτως τον ετήσιων αλλαγών κλίματος. Από το 1843 ο Οίκος Krug τιμά αυτό το όραμα με κάθε νέα έκδοση Krug Grand Cuvee: τη πιο γενναιόδωρη έκφραση της σαμπάνιας.
Παράγεται κάθε χρόνο από 120 διαφορετικούς οίνους με πάνω από δέκα διαφορετικές παλαιώσεις. Η Krug Grande Cuvée® είναι η υπογραφή του οίκου Krug.
Χρησιμοποιεί σταφύλια από διάφορους μικρούς αμπελώνες, ίσους με το μέγεθος ενός κήπου, ενώ χαρακτηριστικό της γνώρισμα είναι το αστραφτερό, χρυσό της χρώμα με απαλά αρώματα και έντονη μυρωδιά φρούτων.

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop.
*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Krug

Ένας από τους πιο εκλεκτούς οίκους της Καμπανίας, με ιστορία που ξεκινάει το 1843 και ιδρυτή τον Johann-Joseph Krug, με καταγωγή από τη Γερμανία. Σήμερα ανήκει στον όμιλο ειδών πολυτελείας LVMH και, αν και παράγει ευρεία γκάμα NV και vintage ετικετών, εστιάζει κυρίως σε Σαμπάνιες της κατηγορίας prestige cuvee.