Κωδικός: 01.03.0695
Παραγωγός: Krug
CHAMPAGNE KRUG ROSE BRUT ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ
436,70€

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop. Οι διαθεσιμότητες των προϊόντων αφορούν στις αποθήκες του kylix.gr και όχι στο φυσικό μας κατάστημα.

87
Παραγωγός:
Krug
Χρώμα:
Ροζέ
Τύπος:
Αφρώδης
Χώρα:
Γαλλία
Περιοχή:
Champagne
Ονομασία Προέλευσης:
Champagne Rose
Ποικιλία:
Champagne Blend
Φιάλη:
750ml
Αλκοόλ:
12.0%
Περιγραφή:
Η απόλυτη εμπειρία απόλαυσης ροζέ σαμπάνιας. Η Krug Rosé είναι εμπνευσμένη από το όνειρο της πέμπτης γενιάς της οικογένειας Krug να δημιουργήσουν μια ροζέ σαμπάνια που δεν είχε υπάρξει μέχρι τότε, μια σαμπάνια που μπορεί να αναδημιουργείται κάθε χρόνο. Κάθε έκδοση της Krug Rosé διαιωνίζει αυτή τη κληρονομιά.
Η Krug Rosé είναι απροσδόκητη, μιας και μπορεί να αντικαταστήσει ένα καλό κόκκινο κρασί στο τραπέζι με σθένος. Αυτή η σαμπάνια είναι ένα εκλεπτυσμένο χαρμάνι από σοδιές της χρονιάς καθώς και από επιλεγμένα χωράφια από τη τεράστια reserve συλλογή του Οίκου, ολοκληρώνοντάς το με Pinot Noir, για να προσφέρει δομή και μπαχαρικά, Chardonnay και Meunier. Ξεκουράζεται περίπου εφτά χρόνια στα κελάρια του Οίκου- αυτή η ωρίμανση δίνει στη Krug Rosé την εκλεπτυσμένη κομψότητα και χαρακτήρα της.

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop.
*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Krug

Ένας από τους πιο εκλεκτούς οίκους της Καμπανίας, με ιστορία που ξεκινάει το 1843 και ιδρυτή τον Johann-Joseph Krug, με καταγωγή από τη Γερμανία. Σήμερα ανήκει στον όμιλο ειδών πολυτελείας LVMH και, αν και παράγει ευρεία γκάμα NV και vintage ετικετών, εστιάζει κυρίως σε Σαμπάνιες της κατηγορίας prestige cuvee.