Κωδικός: 01.03.0598
Παραγωγός: Veuve Clicquot
CHAMPAGNE VEUVE CLIQUOT ROSE BRUT
69,00€

Οι διαθεσιμότητες των προϊόντων αφορούν το eshop και όχι στο φυσικό μας κατάστημα.

14
Παραγωγός:
Veuve Clicquot
Χρώμα:
Ροζέ
Τύπος:
Αφρώδης
Χώρα:
Γαλλία
Περιοχή:
Champagne
Ονομασία Προέλευσης:
Champagne Rose
Ποικιλία:
Champagne Blend
Φιάλη:
750ml
Δυνατότητα Παλαίωσης:
Πιείτε το έως τα επόμενα 2-3 χρόνια
Αλκοόλ:
12.5%
Περιγραφή:
Πριν από διακόσια χρόνια, το 1818, η Madame Clicquot δημιούργησε τo πρώτο rosé χαρμάνι στη περιοχή της Καμπανίας. Αντίθετα με τη μέχρι τότε γνωστή μέθοδο, ανάμειξε μία ποσότητα από το εκλεπτυσμένο κόκκινο κρασί ποικιλίας Bouzy με τη κλασσική της σαμπάνια. Το αποτέλεσμα ήταν το πρώτο rosé χαρμάνι, η Veuve Clicquot Rosé. Για ακόμα μια φορά η Madam Clicquot άλλαζε τους κανόνες στο χώρο της σαμπάνιας.
Η Veuve Clicquot Rose βασίζεται πάνω στη παραδοσιακή συνταγή της Brut Yellow Label, ολοκληρώνοντάς τη με 12% κόκκινο κρασί προσεκτικά διαλεγμένο, ώστε να προσφέρει αρωματική ένταση και σώμα. Ύστερα ο οίνος ωριμάζει για τρία χρόνια στα κελάρια του Οίκου. Το αποτέλεσμα είναι μία έκρηξη κόκκινων φρούτων στη μύτη, ενώ στο στόμα, αυτή η σαμπάνια είναι πληθωρική και ώριμη. Ενδείκνυται να συνοδεύσει πιάτα με τόνο, carpaccio μοσχαριού, πάπια, λιαστή ντομάτα- ακόμα και κόκκινα φρούτα όπως οι φράουλες.

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop.
*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Veuve Clicquot

Ένα από τα παλιότερα και ιστορικότερα σπίτια της Καμπανίας, και ταυτόχρονα μία από τις πλέον εμβληματικές μάρκες Σαμπάνιας στον κόσμο. Από την ίδρυσή του το 1772 και την εποχή της «χήρας» Clicquot που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην διαδικασία της παραδοσιακής οινοποίησης της Σαμπάνιας, έχουν περάσει αιώνες. Σήμερα η Veuve Clicquot δεν λείπει από τις μεγαλύτερες συλλογές, τα καλύτερα τραπέζια, τις πιο ενημερωμένες λίστες και τις πιο «in» εκδηλώσεις.