Δυνατότητα Παλαίωσης:
Πιείτε το έως τα επόμενα 2-3 χρόνια
Περιγραφή:
Από το επιλεγμένο ημιορεινό αμπελοτόπι “Γιατάκι” της Αταλάντης. Βαθύ πορφυρό κόκκινο χρώμα με ιώδεις ανταύγειες. Στη μύτη αποκαλύπτονται αρώματα κόκκινων φρούτων, βύσσινου με νότες βανίλιας και ξύλου. Συνδυάζεται με κοκκινιστά φαγητά κατσαρόλας, κρέατα σχάρας, κότσι, εξοχικό χοιρινό, πάπια ψητή ή με ελαφριά κόκκινη σάλτσα, γαλοπούλα με γέμιση, μοσχαράκι Bourgignion, ραγού κουνέλι.