Παραγωγός:
Passopisciaro - Tenuta di Trinoro
Δυνατότητα Παλαίωσης:
Πιείτε το έως τα επόμενα 10-15 χρόνια
Περιγραφή:
Ένα εκλεκτό ερυθρό κρασί από αμπέλια που βρίσκονται στους πρόποδες του ηφαιστείου της Έτνα. Το αρωματικό του βάθος είναι πραγματικά εντυπωσιακό, καθώς συνδυάζει όμορφα αρώματα φρούτων και λουλουδιών, ενώ στο στόμα είναι ισορροπημένο, με εξαιρετική επίγευση που διαρκεί. Ιδανικό για να συνοδεύει χοιρινό ή μοσχαρίσιο κρέας στη σχάρα ή στην κατσαρόλα.