Κωδικός: 02.01.3496
Παραγωγός: Chivas
CHIVAS REGAL ULTIS
198,50€

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop. Οι διαθεσιμότητες των προϊόντων αφορούν στις αποθήκες του kylix.gr και όχι στο φυσικό μας κατάστημα.

40
Παραγωγός:
Chivas
Τύπος:
Blended Whisky
Υποτύπος:
Blended Malt
Χώρα:
Σκωτία
Περιοχή:
Speyside
Φιάλη:
70cl
Αλκοόλ:
40.0%
Περιγραφή:
Πρόκειται για το πρώτο blendedmaltτου οίκου ChivasRegalπου προκύπτει από την ανάμιξη 5 διαφορετικών singlemaltsαπό την περιοχή του Speyside. Το αποτέλεσμα είναι ένα ιδιαίτερα πολύπλοκο και ισορροπημένο whiskyμε τον ιδιαίτερο χαρακτήρα χάρη στον οποίο έγιναν τόσο δημοφιλή τα maltwhiskiesτου Speyside: Έντονα φρουτώδες και ανθικό με αρώματα μελιού, βοτάνων, καραμέλας βουτύρου και γλυκών μπαχαρικών. Πίνεται κυρίως σκέτο ή με προσθήκη μικρής ποσότητας νερού.

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop.
*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Chivas

Το δίδυμο των αδελφών James & John Chivas συνεχίζει με αμείωτη επιτυχία την παράδοση που ξεκίνησε στο αποστακτήριο Strathisla το 1786 στην κοιλάδα του ποταμού Sprey στην Σκωτία. H πρώτη αναφορά στη δυναστεία Chivas μας παραπέμπει στο Aberdeershire του 1640, όπου αργότερα (1801) ξεκινούν την ενασχόλησή τους με το εμπόριο τροφίμων, με τα οποία προμηθεύουν ακόμα και την ίδια τη Βασίλισσα Βικτώρια, από την πρώτη φορά στην ιστορία επίσκεψή της στη Σκωτία (1842) και έπειτα. Από το 1850 η οικογένεια επεκτείνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα στην απόσταξη ουίσκυ με τέτοια επιτυχία, που ξεκινούν από το 1900 εξαγωγές στις ΗΠΑ.