Η Cinzano πρωτοστάτησε στο στυλ του λευκού βερμούτ μετά τον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο. Αυτό το μέτρια γλυκό βερμούτ παρασκευάζεται από λευκό ιταλικό κρασί και ζάχαρη, αρωματισμένο με ένα συνδυασμό βοτάνων και μπαχαρικών, όπως η αρτεμισία, οι ρίζες γεντιανών, το γαρύφαλλο, η κανέλα και τα εσπεριδοειδή. Πικρό και γλυκό στο τελείωμά του μπορεί να το απολαύσει κανείς εκτός από τα κοκτέιλ και μόνο του με μια φλούδα λάιμ.
Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop.
*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.