Περιγραφή:
Το crabo παράγεται στη Λομβαρδία, από τη νότια πλευρά του ποταμού Πάδου. Τα σταφύλια συλλέγονται με το χέρι και αποθηκεύονται μόνο για μικρό χρονικό διάστημα σε χαλύβδινες δεξαμενές.
Το χρώμα είναι ανοιχτό χρυσό.Στη μύτη άριστα αρώματα από εσπεριδοειδή, πράσινα μήλα ροδάκινο και λευκά άνθη. Το κρασί είναι φρέσκο, κομψό και με μέτρια οξύτητα. Στο στόμα εμφανίζονται νότες ροδάκινου, λουλουδιών και νότες ορυκτών με μακρά και απαλή επίγευση.
Σερβίρουμε το κρασί στους 7-9 βαθμούς. Δοκιμάστε το με σαλάτα, πικάντικα ασιατικά πιάτα ή ως τέλειο συνοδευτικό με θαλασσινά και πιο ελαφριά ψάρια, αλλά είναι κατάλληλο και ως απεριτίφ.