Περιγραφή:
Προέρχεται από αμπέλια άνω των 60 ετών. Η ζύμωση και ωρίμανση έχουν γίνει σε δρύινα βαρέλια (20% καινούργια, 80% 2ης έως 4ης χρήσης) για 10 μήνες, ενώ ακολουθεί παραμονή σε οινολάσπες σε ανοξείδωτες δεξαμενές για άλλους 8 μήνες. Ξεκουράζεται για πάνω από ένα χρόνο σε φιάλη. Το κρασί δείχνει την καταγωγή του, Fuisse, ενώ παράλληλα διακρίνεται για την χαρακτηριστική δομή του και το δροσερό χαρακτήρα του. Συνδυάζεται με σαλιγκάρια, μοσχαρίσιο φιλέτο σε σάλτσα, κατσικίσια και κρεμώδη τυριά.