Δυνατότητα Παλαίωσης:
Πιείτε το έως τα επόμενα 2-3 χρόνια
Περιγραφή:
Εξαιρετικά καλοφτιαγμένο λευκό από δύο αυτόχθονες ποικιλίες από τον μέτρ των λευκών κρασιών της Ελλάδας, τον Βαγγέλη Γεροβασιλείου. Η Κυδωνίτσα χαρίζει τον αρωματικό χαρακτήρα με πυρηνόκαρπα φρούτα, κυδώνια και φρέσκα εσπεριδοειδή και το ασύρτικο προσφέρει δομή, όγκο και φρεσκάδα από την τραγανή οξύτητα. Απολαυστικό μόνο του αλλά συνδιάζει αρκετά εύκολα πράσινες σαλάτες, αρωματικά τυριά όπως το οινοτύρι από την Ίο και ζυμαρικά με ήπιες λευκές σάλτσες.