Περιγραφή:
Γλυκιά εκδοχή της Μαλαγουζιάς από τον ειδήμονα της ποικιλίας Βαγγέλη Γεροβασιλείου, που αποδεικνύει τον πολυδυναμικό χαρακτήρα της. Παράγεται από σταφύλια όψιμου τρύγου και οινοποιείται σε δρύινα βαρέλια όπου και παραμένει για 3 χρόνια. Σκούρο χρυσαφί χρώμα, αρώματα αποξηραμένων πυρηνόκαρπων και τροπικών φρούτων, πλούσια υφή και οξύτητα που εξισορροπεί επαρκώς τη γλυκύτητα. Μεγάλη διάρκεια επίγευσης. Πίνεται σκέτο ως digestifή συνδυάζεται με τάρτες φρούτων και έντονα τυριά (BlueCheese, BlueStilton, Roquefort).