Κωδικός: 02.01.3290
Παραγωγός: Glenmorangie
GLENMORANGIE TARLOGAN
93,00€

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop. Οι διαθεσιμότητες των προϊόντων αφορούν στις αποθήκες του kylix.gr και όχι στο φυσικό μας κατάστημα.

19
Παραγωγός:
Glenmorangie
Τύπος:
Malt Whisky
Υποτύπος:
Single Malt
Χώρα:
Σκωτία
Περιοχή:
Highlands
Φιάλη:
70cl
Αλκοόλ:
43.0%
Περιγραφή:
Πήρε το όνομά του από την πηγή Tarlongie Spring που αποτελεί την μοναδική πηγή νερού για το αποστακτήριο από το 1843. Ωριμάζει σε βαρέλια από νέα δρυ αλλά και σε βαρέλια Bourbon. Αναδύει γλυκά, γήινα και βοτανικά αρώματα καραμέλας βουτύρου, βανίλιας, ινδικής καρύδας και μπισκότου. Στο στόμα διαθέτει μεταξένια υφή, ενώ η μακριά του επίγευση διαθέτει νότες ginger, λευκής σοκολάτας και marzipan. Η συνολική του εντύπωση θυμίζει έναν πρωινό καλοκαιρινό περίπατο στο δάσος.

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop.
*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Glenmorangie

Φημιζόταν ανέκαθεν το αποστακτήριο Glenmorangie για τις ψηλές του καμινάδες, τις ψηλότερες σε όλη τη Σκωτία. Το αποστακτήριο, που λειτουργεί στα Highlands από το 1843, επέζησε τόσο της ποτοαπαγόρευσης όσο και του Κραχ και εξελίχθηκε σε μια ιδιαίτερα καινοτόμα επιχείρηση που εισήγαγε συνεχώς νέες μεθόδους, όπως αυτό του φινιρίσματος ξύλου. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι το 2009 διακρίθηκε από το Whisky Magazine ως «Innovator of the year»,  ενώ έναν χρόνο πριν είχε κερδίσει το «Industry Leader of the Year» από το Malt Advocate Magazine.