Κωδικός: 02.01.3276
Παραγωγός: Ποτοποιία Άvantes
GRACE GIN
40,70€

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop. Οι διαθεσιμότητες των προϊόντων αφορούν στις αποθήκες του kylix.gr και όχι στο φυσικό μας κατάστημα.

8
Παραγωγός:
Ποτοποιία Άvantes
Είδος:
Gin
Τύπος:
Flavoured Gin
Χώρα:
Ελλάδα
Φιάλη:
700ml
Αλκοόλ:
45.7%
Περιγραφή:
Μία ευχάριστη έκπληξη από την Ελληνική αποσταγματοποιεία Avantes. 'Ενα Ελληνικό Gin! Αρώματα της Ελληνικής γης με κυρίαρχο τον άρκευθο, το κρίταμο, τα άνθη μυρτιάς και τον σχίνο. Η γεύση του είναι κρυστάλλινη, στιβαρή, γεμάτη, με έντονη καθαρότητα σε ένα μοναδικό πάντρεμα φρέσκων εσπεριδοειδών και των ανθών πορτοκαλιάς με τα υπόλοιπα βότανα. Επίγευση μεγάλης διάρκειας με πιπεράτες νότες.

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop.
*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Ποτοποιία Άvantes

Η ιστορία της Ποτοποιίας ξεκινάει από τον Βασίλειο Κατσό και τον αδερφό του Σπύρο το 1963. Το ποτοποιείο βρισκόταν στο κέντρο της Χαλκίδας κοντά στην παραλία. Στην πορεία του χρόνου , η ποτοποιία ασχολήθηκε συστηματικά με την παραγωγή και την τυποποίηση ούζου, λικέρ και κονιάκ με την ετικέτα της επωνυμίας ΆΒΑΝΤΕΣ στις νέες εγκαταστάσεις της επιχείρησης στην περιοχή Δροσιά λίγο έξω από την Χαλκίδα. Το 2005 η Ποτοποιία περνάει στα χέρια της Χαράς Κατσού, οινολόγου. Εκσυγχρονίζοντας πλήρως τις εγκαταστάσεις, συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση με συνέπεια, τεχνογνωσία και μεράκι.