Οι φίλοι των λευκών κρασιών από το Sancerre στην Κοιλάδα του Λίγηρα θα ενθουσιαστούν με αυτήν την αξιόλογη ετικέτα. Σύνθετο, προσεγμένο και τυπικό, συνοδεύει τέλεια φρέσκα θαλασσινά καθώς και κατσικίσιο τυρί.
Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop.
*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
Henri Bourgeois
Ένα οικογενειακό οινοποιείο που δημιουργήθηκε από τον πρωτοπόρο Henri Bourgeois στην Κοιλάδα του Λίγηρα, πριν από μισό αιώνα. Σήμερα η τεχνογνωσία που μεταδίδεται από γενιά είναι το μυστικό της επιτυχίας του οινοποιείου και της δημοτικότητας των κρασιών του.
Σχετικά Προϊόντα
Είδατε Πρόσφατα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.