Περιγραφή:
Νέα εμφιάλωση από τον Ichiro Akuto (ιδρυτή του Chichibu) από την σειρά Ichiro's Malt Series. Ουίσκι από το (κλειστό πλέον) αποστακτήριο του Hanyu, ωριμάζει σε δρύινα βαρέλια της μυθικής εταιρείας Taransaud τα οποία είχαν φιλοξενήσει ερυθρό κρασί, για να δώσει ένα εξαιρετικά αρωματικό και πολύπλοκο malt. Ώριμα κόκκινα και μάυρα φρούτα όπως το κεράσι, το φραγκοστάφυλο μπλέκονται με αρώματα βιολέτας, καραμέλας βουτύρου και σοκολάτας. Στο στόμα η επίδραση από το κρασί είναι ακόμα πιο έντονη με με το βατόμουρο, την κανέλα και τον γλυκάνισο να δίνουν πολυπλοκότητα και να καθορίζουν τον χαρακτήρα του.